Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Uusimmat

Posti alkaa tarjota huonekalujen kokoamiskavereita

Postin ja Ikean aiesopimuksen mukaan postinjakajat ryhtyvät kokoamaan asiakkaiden tilaamia huonekaluja maanantaisin ja torstaisin.

kuusiokoloavain ja viitisenkymmentä muuta huonekalun kokoamisessa tarvittavaa pikkuosaa
Kuusiokoloavainkaveripalvelu tarjoaa Postin asiakkaalle apua hänen vastaanottamiensa pakettien sisällön kokoamisessa.

Asiakas voi tilata huonekalut joko postin kautta tai kuljettaa ne itse kotiinsa. Mikäli hän ripustaa kuusiokoloavaimen ovensa ulkopuolelle, postinkantaja tietää soittaa ovikelloa ja tarjota apuaan.

Posteljoonien koulutus kuusiokoloavainkaveripalvelun asiantuntijoiksi on jo aloitettu. Alkuvaiheessa he perehtyvät sadan yleisimmän Ikea-tuotteen kokoamiseen.

“Tavoitteena on, että jokaisella postinumeroalueella olisi vähintään kaksi kokoamisen täysin ilman ohjeita hallitsevaa työntekijäämme. Yleensähän huonekalupakettien ohjeet tahtovat revetä pieneksi silpuksi, mikäli asiakas ei ensimmäisen minuutin aikana osaa koota ostostaan niiden avulla”, Postin vs. palvelukehityspäällikkö Seppo Rapuoja sanoo.

Huonekalujen kokoamispalvelujen lisäksi Posti harkitsee myös lihapullien lämmitys- ja ateriointikaveripalvelua. Rapuojan mukaan uudet palvelut eivät vaikuta postin perustoimintaan, koska koko maahan jää vielä yksitoista kokopäivätoimista postinjakajaa.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.