Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Kirvesmies hyödynsi käytetyn laudan

Maassa lojunut lauta tuli käytetyksi uudelleen, vaikka siinä oli jo valmiiksi naula ja vaikka se oli katkaistu edellispäivänä omakotitalotyömaan sokkelin muuraustöiden helpottamiseksi.

rakennusmies silmäilee työmaalla lautaa
Arkistokuvammekin työmaalla on mahdollista käyttää uusia tai vanhoja lautoja.

Tapaus sattui Lempäälän Sorrinmäessä vappuviikonloppuna. Silminnäkijöiden mukaan kirvesmies tuki laudan avulla sokkelin kylkeen juuri asentamiaan eristelevyjä.

Vastaavaa tilannetta ei ole Lempäälässä nähty sitten sodanjälkeisen jälleenrakennusajan, jolloin omakotitalotyömaalle annettiin kirvesmiehen käyttöön yleensä vain yksi lauta, jos sellaisia oli saatavilla.

Rakennusliitto harkitsee oikeudellisia toimia rakennustyön tilaajaa kohtaan, koska laudan käyttänyt kirvesmies ei pystynyt esimerkiksi viettämään vappuaan normaalisti.

Kirvesmiehellä on lukuisia erilaisia posttraumaattisia stressireaktioita, koska hän pelkää jatkuvasti jonkun nähneen hänen ajattelemattoman tekonsa.

Teksti: Mikko Kuusela, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.