Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Joulupukki vahvistaa: konvehdit eivät lopu

“Viime vuonna lahjaksi saatujen konvehtirasioiden säilyttäminen avaamattomana on turhaa, sillä suklaakonvehteja riittää jaettavaksi laatikkokaupalla tänäkin jouluna”, Korvatunturilta korostetaan.

suklaakonvehti
Aiempina vuosina lahjaksi saadut suklaarasiat voi avata, sillä maailmantalouden myllerrykset eivät ole johtaneet häiriöihin konvehtituotannossa.

“Ruokakomeroiden ylähyllyjä tarkkaillessaan tonttumme ovat panneet merkille, että moni perhe on säästänyt varsinkin tummia ja mintun makuisia konvehteja viime joulusta asti”, Korvatunturin kehityspäällikkö Mika Kuusenalus kertoo.

“Joulupukki tulkitsee tämän niin, että ihmiset pelkäävät suklaaherkkujen loppuvan kesken. Siksi he säästävät niitä jopa vuosia. Onpa tietoomme tullut Jyväskylän läheltä tapaus, jossa yksi ja sama konvehtirasia on seilannut joululahjana vuorovuosin kahden ihmisen välillä jo viisi vuotta”, Kuusenalus päivittelee ja korostaa, että maailmantalouden myllerrykset eivät ulotu konvehtituotantoon tai lahjavalikoimaan.

”Vähän tuhmemmille joulupukki tuo kazakstanilaista halppissuklaata ja kiltimmät saavat niitä samoja konvehteja kuin edellisinäkin jouluina” Kuusenalus paljastaa.

Teksti: Eerik Jokivirta, maakuntakirjeenvaihtaja, & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
18.12.2013: Konvehtirasiasta löytyi hyvänmakuinen konvehtiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.