Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Talvi yllätti ladullakävelijät Itä-Helsingissä

Liikuntaviraston verkkaisesti avaamat hiihtoreitit vaikeuttivat lyhytvartisiin kenkiin pukeutuneiden ladullakävelijöiden matkantekoa viikonloppuna pääkaupunkiseudulla.

Jäljet kengistä hankeen vain jää
Kaksi itähelsinkiläistä miestä joutui etenemään umpihangessa pari kilometriä ennen kuin he löysivät jalkojensa alle latu-uran.

Pahimmin loukkaantui kaksi itähelsinkiläistä miestä, jotka joutuivat lauantaiaamuna tarpomaan umpihangessa yli kaksi kilometriä ennen kuin he löysivät kunnollisen latu-uran jalkojensa alle.

Kävelijät pahoittivat mielensä itähelsinkiläisellä pellolla, jonka läpi ei aiempien vuosien tapaan kulkenutkaan hiihtolatua.

“Vaelluskenkäni ehtivät täyttyä kokonaan lumesta, ennen kuin pääsimme metsän reunaan, jossa näimme latukoneen jäljet ”, toinen miehistä kertoo.

Suomen ladullakävelijäin keskusliiton Etelä-Suomen alueosasto haluaa varoittaa jäseniään heikkokuntoisista tai puutteellisesti avatuista laduista, joilla ulkoilu voi olla hankalaa.

“Jos jäätävä tihkusade pääsee vielä tekemään omat tepposensa, liukastumisvaara on ilmeinen. Kyllä tässä olisi siirryttävä systeemiin, että jokaisella ladulla ainakin vasen suksiura olisi hiekotettu jalankulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi”, ladullakävelijäin keskusliiton puheenjohtaja Juhani Virtanen napauttaa.

Lue Uutissirkuksesta myös:
22.2.2012: Ladulla kävellyt mies loukkaantui Itä-Savossa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.