Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Ladulla kävellyt mies loukkaantui Itä-Savossa

kaksi latua pellolla umpihangessa
Umpihankeen omatoimisesti avatut ladut aiheuttavat joka vuosi yllätyksiä muille lumessa liikkujille.

Piittaamattoman hiihtoharrastajan umpihankeen avaama latu oli koitua kävelijän kohtaloksi eilen Itä-Savossa.

Tuntematon hiihtäjä oli sivakoinut itse tekemällään ladulla niin monta kertaa, että sen pohja oli tamppautunut kovaksi. Koska reitti ei ollut upottava, kävellen liikkunut ulkoilija poikkesi sille tavallisesti käyttämältään pururadan kuntoladulta.

Ulkoilija pahoitti mielensä, kun hän runsaan neljän kilometrin kävelemisen jälkeen havaitsi, että hiihtäjän latu päättyi yllättäen keskelle peltoa.

Paikalle samaa latua myöten hetkeä myöhemmin saapuneet kaksi koiranulkoiluttajaa, yksi mönkijäajelija, kolme mopoilijaa ja viisi alamäkipyöräilijää antoivat miehelle ensiapua panettelemalla piittaamatonta hiihtäjää kovaäänisesti noin puolen tunnin ajan.

Suomalaisilla laduilla sattuu vuosittain useita jalan tai moottoriajoneuvolla liikkuvien ulkoilijoiden loukkaantumiseen johtavia konflikteja, joiden syypäänä on ladulle jostain syystä päätynyt hiihtäjä.

Aiheesta muissa aviiseissa ja blogeissa näillä lumilla ja jo aiemminkin:
Markku Aalto 19.2.2012: Marinaa ladulta
Savon Sanomat 28.1.2012: Ei koiria, hevosia eikä kävelijöitä ladulle
Pitäjänuutiset 31.1.2012: Latuja sotkettu traktorilla, pukukopin roskat levitelty
Pirkkalainen 3.3.2010 (PDF): Pizzakuski eksyi autolla hiihtoladulle
Yle 9.1.2010: Ilmiöitä: Ladulla kävely kuumentaa tunteita

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.