Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Opiskelijat jonottivat luennolle Tampereella

Tampereen yliopisto harkitsee reilusti yli viisisataa henkeä vierailuluennolleen houkutelleen Arman Alizadin palkkaamista dosentiksi.

”Alkuvaiheessa hän voisi vetää kaikki yliopistomme kurssit”, hahmottelee yliopiston korkeimman neuvoston puhemiehistön koulutusuudistuspäällikkö Petteri Saaristo.

Opiskelijat kiiruhtavat luennolle
Vierailuluennoitsija Alizad houkutteli opiskelijat täyttämään Tampereen yliopiston 647-paikkaisen juhlasalin.

”Tässä lyötäisiin monta kärpästä yhdellä iskulla. Tilapalvelut olisivat kerrankin tyytyväisiä luentosalien täyttöasteeseen ja opetusministeriö voisi iloita meidän opinahjomme vetovoimaisuudesta lähettämällä meille lisää rahaa. Tämä on toki vasta tällaista epävirallista puhetta, joten ethän laita tätä lehteen”, Saaristo jatkaa.

Arman Alizad arvioi, että hän saattaisi hyvinkin suostua Saariston ehdotukseen, mikäli hän voisi pitää yliopistoluentojensa ensimmäisen tuotantokauden tunnin rupeamina eli 12-osaisena suorana lähetyksenä ja mikäli opiskelijat saisivat kurssin kestäessä lyödä häntä.

Myös Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan koulutuspolitiikkajaoston nimettömänä pysyttelevä näkymätön edunvalvoja on varovaisen tyytyväinen hankkeeseen, etenkin jos 12-tuntisesta luentosarjasta saa vähintään 30 opintopistettä.

Iranilaissyntyinen Alizad on tullut tunnetuksi vaatturina ja media-ammattilaisena, jonka ohjelmien ääressä viihtyvät erityisesti päiväkoti-ikäiset pojat. Alizadin tunnin pituinen luento oli osa Tampereen opiskelijarekrytoinnin tuen järjestämien yrityspäivien työnhaun teemaviikkoa.

Teksti: Juuso-Pekka Salminen, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.