Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Hovi aikoo parantaa bussiliikenteen kilpailukykyä Ruotsissa

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ryhtyy ajamaan pikavuoroja ja hänen tyttärensä Madeleine on jo aloittanut perehtymisensä Tukholman paikallisliikenteeseen.

Aluksi kuninkaalliset voisivat hoitaa muutamia bussireittejä tavanomaista pienemmällä mutta suurempiin nopeuksiin pääsevällä Volvo P1800-kalustolla.
Aluksi kuninkaalliset voisivat hoitaa muutamia bussireittejä tavanomaista pienemmällä mutta suurempiin nopeuksiin yltävällä Volvo P1800-kalustolla.

Hovin salaiset suunnitelmat tulivat ilmi varhain tiistai-iltapäivällä, kun prinsessa Madeleine harjoitteli hovin henkilöautolla bussikaistan käyttöä kuninkaanlinnan lähistöllä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Aftonbladet.

Tukholman lähiliikennettä operoivat bussiyhtiöt ovat kiinnostuneet paitsi prinsessa Madeleinen myös kuninkaiden palkkaamisesta. Niiden mukaan ensivaiheessa noin viisisataa kuningasta voitaisiin pestata jouduttamaan hitaimpia työmatkalinjoja.

Ruotsin kuninkaan avulla bussit voivat ryhtyä kilpailemaan rautateiden kanssa monilla pitemmillä reiteillä. Esimerkiksi Tukholman ja Göteborgin välinen matka saataneen taittumaan noin kahdessa tunnissa, mikäli Kaarle Kustaa on ratin takana.

Samankaltainen kuljettajien rekrytointitapa voidaan ottaa käyttöön myös Suomessa, mikäli maamme onnistuu pääsemään eroon tasavaltaisesta hallitusmuodosta.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 5.6.2013: Lehti: Ruotsin hovin mukaan prinsessa Madeleinella oli oikeus ajaa bussikaistaa
AB 5.6.2013: Prinsessan Madeleine stoppad av polisen när hon körde i bussfil
Yle 5.6.2013: Prinsessa Madeleinen häät aloittavat kuukausien juhlaputken

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.