Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Vierasmaa

Pikaruokalan asiakas sai palvelua Ruotsissa

Hampurilaisbaarin henkilökunta tuli 14-vuotiaan asiakkaan viereen ja soitti tälle palokunnan, koska hän oli juuttunut kiinni syöttötuoliin.

Tapaus sattui eilen Uddevallassa Ruotsissa, kun teinityttö oli innostunut leikittelemään muovisella syöttötuolilla, istuutunut siihen ja havainnut, ettei päässytkään enää omin avuin istuimesta pois.

Palomiehet joutuivat käyttämään sahaa, jotta asiakas saatiin tuolista irti. Päivystävän palomestarin mukaan kaikki selvisivät tilanteesta vammoitta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Göteborgs Posten.

Aiheesta ruotsinmaalaisissa aviiseissa:
GP 28.11.2012: Fastnade i barnstol på McDonaldsTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.