Press "Enter" to skip to content

Epäerotiikka, Kulttuuri , Uusimmat

Epäeroottisen novellikilpailun voitto Nastolaan


Epäeroottisen novellistiikan mestari on löytynyt Nastolasta. Uutissirkuksen novellikilpailun voittaja on Markku Jaakkola teoksellaan “Kolmannet treffit”.

Vaihtelevat suvisäät ovat perinteisesti antaneet runsaasti inspiraatiota epäeroottisten novellien taitajille. Niin myös Uutissirkuksen kilpailussa.

Voittaja ratkesi Facebook-äänestyksellä, jossa Jaakkolan novelli sai määräaikaan eli viime viikon maanantain päättymiseen mennessä 13 tykkäystä. Kisan pääpalkintoa eli pitkiä alushousuja odotellessaan Jaakkola ennätti antaa verkkolehdellemme pikahaastattelun.

Paljastaisitko lukijoillemme kaiken?

“Nuoresta iästäni (olen 55 vuotias) huolimatta olen varsin kokenut treffailija, joten vaikkei tarinani neito enää vastannut soittopyyntöihini, en siitä lannistunut. Ilmeisesti hänen sairautensa olikin vakavampaa sorttia.”

Miten nyt tästä eteen- tai taaksepäin?

“Näinä vuodenaikoina kun yöpakkaset hyväilevät autojen tuulilasit harmaaseen jäähän, minun Opelini käsittää sen niin ettei sen tarvitse käynnistyä tai liikahtaa ennen seuraavaa toukokuuta”, Jaakkola sanoo.

“Se ei suostu aukaisemaan edes oviaan, jollei sitä mairittele kahdella ämpärillisellä kuumaa vettä hitaasti sen oviposkia pitkin valuttaen. Joten pitkät kalsarit tulevat enemmän kuin tarpeeseen, meiltä kotoa kun on keskustaan reippaasti nelisen kilometriä. Tosin tietenkin nyt aluksi säästän niitä vain tuiki tärkeisiin tilaisuuksiin.”

“Mistä tulikin mieleeni että jos saisin sellaisen mallin jossa ei olisi takataskuja. Olen huomannut ne erittäin epäkäytännöllisiksi alushousuissa”, tuore voittaja kiteyttää ja kumartaa: “Suurkiitos lukijoille jotka tarinastani tykkäsivät.”

Uutissirkuksen epäeroottisen kesänovellikilpailun voittaja saa pitkien alushousujen lisäksi palkinnokseen valtiontalouden tarkastusviraston asiakaslehti Reviisorin vuosikerran.

Uutissirkus järjestänee novellikilpailun myös ensi vuonna.

Tuloksia, epäeroottinen kesänovellikilpailu:
1. Markku Jaakkola, Kolmannet treffit, 13 tykkäystä
2. Jari Suojanen, Juhannusmuisto, 5 tykkäystä
2. Junnu Ylävaara, Kesäyön rapsodia 5 tykkäystä

Lue kaikki novellit epäerotiikkaosastostamme.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.