Press "Enter" to skip to content

Teknologia , Uusimmat

Mies luki verkkopalvelun käyttöehtolisenssin

Suomalaismies luki verkkopalvelun käyttöehtolisenssin kokonaan ennen kuin hyväksyi sen. Hän voi olosuhteisiin nähden hyvin.

wc-pönttö ja tabletti.
Arkistokuvamme viemäriverkkopalvelua voi toistaiseksi käyttää ilman monisanaista käyttöehtosopimusta.

Tapaus sattui koillishelsinkiläisessä yksityisasunnossa eilisiltapäivänä, kun mies oli noutanut nettikaupasta tilaamansa tablettitietokoneen, ottanut sen esille pakkauksestaan ja halunnut ladata siihen sovelluksia.

Käyttöehdoissa oli 39 sivua eli noin 103 000 merkkiä tekstiä. Mieheltä kului ehtojen hyväksymiseen aikaa noin kuusi tuntia.

“Tästä tosin kolme tuntia meni siihen, kun kävin kaupungissa ostamassa uudet silmälasit ja suurennuslasin, jotta pystyin lukemaan ehdot kunnolla tablettini näytöltä”, nimettömänä pysyttelevä mies arvioi.

Sekä NSA että sen kanssa kaikenlaisesta yhteistyöstä täysin pidättäytyvät verkkopalvelujen tarjoajat ja tietotekniikkavalmistajat ovat yllättyneitä miehen röyhkeydestä.

“Heti lisenssin ensimmäisellä sivulla voi napsauttaa hyväksyn-painiketta ilman että katsoo niitä muita sivuja”, toteaa myös Uutissirkuksen käyttäjäkokemusten ja pienellä tekstillä painettujen sopimusehtojen asiantuntija Uolevi Ahonen.

Sopimusehdot lukenut mies kertoo pidättäytyvänsä verkkopalvelun käytöstä lähiaikoina kokonaan.

“Ainakin siihen saakka, kun olen ansainnut ensimmäisen miljardini. Käyttöehtojen mukaan sitoudun suojaamaan palvelua, sen johtajia, toimihenkilöitä, työntekijöitä, tytäryhtiöitä, edustajia, alihankkijoita ja käyttöoikeuden myöntäjiä kaikkia kanteita vastaan, jotka johtuvat asiakkaan sopimusrikkomuksesta tai palveluntarjoajan käynnistämästä oikeustoimesta osana tätä sopimusta koskevan epäillyn rikkomuksen tutkintaa taikka jotka ovat seurausta palveluntarjoajan havaitsemasta tai toteamasta tämän sopimuksen rikkomuksesta, sekä korvaamaan tällaisesta aiheutuneet kulut”, mies sanoo ja vetää asuntonsa verhot kiinni.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.