Press "Enter" to skip to content

Politiikka, Talous, Teknologia , Vierasmaa

Brittiläistutkijat kehittivät EU:lle talousasiantuntijan

Brittimieheltä poistettiin ensin sisäelimet ja aivot ja niiden tilalle laitettiin pellavaa. Nyt Yorkin yliopiston tutkijat aikovat lähettää hänet EU:n huippukokoukseen.

läjittäin kolikoita huoneen lattialla
Talousasiantuntija kykenee aiemman kokemuksensa ansiosta tunnistamaan kolikot ja setelit.

Brittiläisestä taksikuskista on tullut ensimmäinen egyptiläisin perintein valmennettu talousasiantuntija yli kolmeentuhanteen vuoteen. Tutkijat kuvaavat muumioimalla synnytetyn talousasiantuntijan valmistusprosessia menestykseksi.

“Hänellä ei ole minkäänlaisia sidonnaisuuksia suuriin ranskalaisiin tai saksalaisiin pankkeihin, joten hän kykenee tarkastelemaan Kreikan, Italian, Espanjan ja Portugalin tilannetta täysin objektiivisesti”, Yorkin yliopiston taloustieteellisen tiedekunnan muumiointitekniikan laitoksen vt. varaesimies Adam Smith Keynes kiteyttää.

“Mikäli muumiot saadaan sarjatuotantoon, Euroopan unionin päätöksenteko rivakoituu ja se voidaan automatisoida. Osa kokousedustajista on jo nyt arvostellut kokousten suurta määrää.”

Muumioitu talousasiantuntija, taksinkuljettaja Alan Billis, otti tutkijoihin yhteyttä kuultuaan sairastavansa pitkälle edennyttä keuhkosyöpää. Muumiointi vei tutkijoilta kolmisen kuukautta, mikä saattaa selittää EU:n koko kesän ja alkusyksyn jatkuneen vitkastelun talouskriisin ratkaisemisessa.

Suomessa muumiointia on tähän mennessä kokeiltu vain itsepalveluna. Tunnetuin tapaus tuli ilmi kymmenisen vuotta sitten, kun helsinkiläisestä Maunulan kaupunginosasta löytyi kuusi vuotta kodissaan kuolleena ollut mies.

Muumioista, muumioitumisesta ja talouskriiseistä muissa aviiseissa:
HS: Tutkijat muumioivat brittiläisen miehen
YLE: Paavi turvautui pyöriin
HS: Eu-väki alkaa jo kyllästyä kokouksiin
SvD: Sarkozy skällde ut Cameron
Wikipedia: Maunulan muumio

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.