Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Katainen ei ole päässyt eroon päihteistä

Päihteet eivät näy Kataisen pressikuvissaKokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ei ole päässyt eroon päihteistä. Hän käytti päihteitä viimeksi eilen eduskunnan lisärakennuksessa valmistautuessaan puolueensa puoluevaltuuston kokoukseen.

Kataisen päihteiden käyttö tuli ilmi Helsingin Sanomissa tänään julkaistussa valokuvassa. Valokuvaaja Hannes Heikuran otoksesta käy ilmi, että Kataisen käyttämä päihde lieni keskushermostostimulantteihin kuuluva nikotiini.

Tällä kertaa Katainen nautti nikotiininsa polttamalla pikkusikaria. Viimeksi kokoomuksen puheenjohtajan päihderiippuvuus tuli ilmi hallitusneuvotteluiden tauolla keväällä. Tuolloin hänen suussaan oli tupakka.

Tupakka on riippuvuutta aiheuttava päihde, jonka vaikutus perustuu nikotiinin. Keminmaan kunnan nettisivujen mukaan tupakoimattomat nuoret käyttävät alkoholia vähemmän kuin tupakoivat eivätkä juurikaan sorru huumeisiin.

Aiheesta lisää:
Katainen käytti päihteitä hallitusneuvotteluissa
Mitä päihteet ovat ja miten ne vaikuttavat (julkaisija: Keminmaan kunta).Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.