Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Katainen käytti päihteitä hallitusneuvotteluissa

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen on käyttänyt päihteitä hallitusneuvotteluissa sunnuntaina. Päihteiden käytöllä ei tiettävästi ole ollut vaikutusta neuvotteluiden lopputulokseen.

Kataisen päihteiden käyttö tuli ilmi Yleisradion pääuutislähetyksessä sunnuntai-iltana. Kataisen käyttämä päihde oli keskushermostostimulantteihin kuuluva nikotiini.

Television uutiskuvista käy ilmi, että Katainen poltti hallitusneuvottelujen tauolla savukkeen miltei filtteriin asti.

Tupakka on riippuvuutta aiheuttava päihde, jonka vaikutus perustuu nikotiinin. Keminmaan kunnan nettisivujen mukaan tupakoimattomat nuoret käyttävät alkoholia vähemmän kuin tupakoivat eivätkä juurikaan sorru huumeisiin.

Aiheesta lisää:
Mitä päihteet ovat ja miten ne vaikuttavat (julkaisija: Keminmaan kunta).Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.