Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet , Uusimmat

Supo: varusmiespalvelus pitäisi säätää rikokseksi

Pelkästään kuluvan vuoden aikana noin 30 000 suomalaista on saanut koulutusta räjähteiden, aseiden ja myrkyllisten aineiden valmistuksessa ja käytössä. Koulutusta on annettu Suomen valtion rahoilla eri puolilla maatamme sijaitsevissa varuskunnissa.

Suojelupoliisin mielestä terrorismikoulutuksen hankkiminen pitäisi kriminalisoida. Tätä nykyä ei ole rangaistavaa, jos hakeutuu hankkimaan koulutusta terrorististen tekojen tekemistä varten.

Rangaistavaa sen sijaan on koulutuksen antaminen terroristisiin tekoihin, mutta Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan esimerkiksi kaikki puolustusministeriön virkamiehet ja koko pääesikunnan henkilökunta ovat edelleen vapaalla jalalla.

Suomessa arvioidaan elävän reilut puolitoista miljoonaa ihmistä, joille valtio on antanut terrorismikoulutusta.

Aiheesta muualla:
Yle: Supo: Terroristioppien hankinta pitäisi säätää rikokseksiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.