Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Uusimmat

Asiakas osasi käyttää Plussa-kortin itsepalvelulukijaa

K-kaupassa asioinut mies sai Plussa-korttinsa lukijaan oikein päin jo kolmannella yrittämällä.

K-kaupan maksupääte tarjoaa monta mahdollisuutta Plussa-kortin asetteluun.

Riihimäkeläisessä marketissa äskettäin sattunut tapaus lienee rikkonut aiemmat ennätykset, sillä Plussa-kortti on mahdollista asettaa lukijaan kahdellatoista eri tavalla.

Silminnäkijöiden mukaan mies oli heti osannut sijoittaa Plussa-korttinsa oikeaan aukkoon ja vieläpä vetää sen rivakasti koneen läpi.

“Hän laittoi kortin ensin kahdella tavalla väärin päin, mutta koska kokeili eri asentoja järjestelmällisesti, kolmas tapa sai masiinan reagoimaan ja kirjaamaan Plussa-pisteet”, toteaa miehen perässä kassajonossa seisonut Antero Holopainen.

Laitehankintasuunnittelujohtaja yllättyi

Keskon laitehankinta- ja asiakasrajapintasuunnitteludivisioonan johtaja Samijoona Snabb on hämmästynyt asiakkaan menettelystä.

“K-ryhmän kortinlukulaitteeseen on sentään laatujärjestelmäohjeistomme mukaisesti sijoitettu erilliset aukot sirukorteille ja Plussa-korteille.”

“Näin ollen asiakas saa ensin valita, asettaako hän Plussa-korttinsa heti sirukorttiaukkoon, jossa se ei tietenkään toimi.”

Kortin voi sijoittaa maksukorttiaukkoon neljällä eri tavalla. Laitteen sivussa olevaan Plussa-korttihöylään kortin voi asettaa kahdesta eri suunnasta neljään eri asentoon. Kortti pitää lisäksi höylätä laitteen läpi, jotta pisteet kirjautuvat.

Jos asiakkaan sirukortissa on maksuominaisuus, sitä ei tarvitse höylätä lukijassa erikseen. Jos tällaisen kortin omistaja haluaa kuitenkin maksaa käteisellä, hänen pitää käyttää sirukorttiaan aukossa ennen kuin loppusumma on lyöty kassaan.

Mahdollisuus lämminhenkiseen face to face -kontaktiin säilyy

Itsepalvelulukulaitteessa ei ole ohjetarroja, jotta asiakkaalle jäisi mahdollisuus lämminhenkiseen face to face -kontaktiin kassahenkilön kanssa. Joissakin marketeissa kassan lähellä on erillinen alusta, johon on painettu laitteen käyttöohje.

Ohje on pyritty sijoittamaan siten, että katseen ei tarvitse tavoittaa sitä itsepalvelukortinlukijan äärestä.

“Keskon käyttämä sirumaksupääte on markkinoiden edistyksellisin ja uusinta teknologiaa edustavin. Keskon käyttämä sirumaksupääte on markkinoiden edistyksellisin ja uusinta teknologiaa edustavin”, Samijoona Snabb kiteyttää.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.