Press "Enter" to skip to content

Talous

Oulun lentoasema saa tilaa kansainvälistyä

Taivaalla tilaa kansainvälisille lennoilleKansainvälistyminen saa mittavasti tilaa Oulun lentoasemalla. Aseman kansainvälistymismahdollisuudet kasvavat ensi viikosta alkaen, kun ulkomaan reittilentojen aikataulut muuttuvat.

Kansainvälisiä lentoja häirinnyt tilanahtaus helpottaa Oulun lentoasemalla lopullisesti. Ensi viikosta alkaen mikä tahansa ulkomaan reittilento pystyy käyttämään Oulun lentokenttää mihin tahansa kellonaikaan.

Uudistus on saatu aikaan paikallisten lentomatkustajien voimin. Aikataulu-uudistuksen edelläkävijänä on Blue1. Se on päättänyt lopettaa Tukholman ja Oulun välisen lentoyhteytensä, koska sitä ei käytä juuri kukaan.

Kun tähän asti arkipäivisin lennetty edestakainen Tukholman-lento jää pois, uusille kansainvälisille reittilennoille avautuu lisää tilaa ja aikataulumahdollisuuksia. Koska Oulusta ei Tukholman lisäksi ole muita reittilentoja ulkomaille, on kaupungin taivas nyt täysin avoin uusille yhteyksille.

Oulun lentokentän kansainvälistymistila on kasvanut jo aiemmin, kun Blue1 lopetti Kööpenhaminan lentonsa ja Finnair oman suoran Tukholman-reittinsä.

Lue myös:
Suuruudenhulluus Oulun lentoaseman kehittämisen lähtökohdaksiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.