Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Paavo Lipponen on oikeassa

Paavo Lipposen (sd) mukaan Paavo Lipponen (sd) on oikeassa. Lipponen sanoo, että hän ei ole tehnyt mitään väärää.

Lipponen toteaa, että muut ovat väärässä arvostellessaan hänen tekojaan. Hän sanoo, että hän itse on kaikkein oikeimmassa.

Lipposen mielipide näkyy hänen Helsingin Sanomissa keskiviikkona lainatusta haastattelulausunnostaan. Helsingin Sanomat on Vantaalla, Forssassa ja Varkaudessa ilmestyvä seitsenpäiväinen sanomalehti.

Paavo Lipponen on eläkeiän ylittänyt mies, joka työskentelee Helsingin Mannerheimintien varrella eduskunnan puhemiehenä. Hän on saavuttanut mm. TUL:n mestaruuksia uinnissa ja vesipallossa.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.