Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet , Uusimmat

Vakiintuneet hahmot jyräävät sata naista -äänestyksessä

Carl Gustav Emil Mannerheim on ohittanut Tarja Halosen ja Viktoria Silvstedtin Helsingin Sanomain “Sata naista” -äänestyksessä.

Uutissirkuksen haltuunsa saamaan äänestysmanipulaatioaineiston mukaan sotamarsalkka Mannerheim oli selkeässä johdossa jo viisitoista minuuttia kisan alkamisen jälkeen.

Sata naista -äänestyksen tarkoituksena on löytää lisää henkilöitä, joiden kokovartalokuvat voitaisiin sijoittaa Keskon pääjohtaja Matti Halmesmäen työhuoneen seinälle.

C.G.E. Mannerheim on aiemmin valittu suurimmaksi suomalaiseksi, Suomen täydellisimmäksi sotilasjohtajaksi, kaikkien aikojen hienoimmaksi herrasmieheksi, merkittävimmin eri henkilöiden elämään vaikuttaneeksi henkilöksi ja vuoden autoksi.

Mannerheim täyttää ensi kesänä 144 vuotta. Hän on erittäin vahva ehdokas Suomen seuraavaksi pääministeriksi, hallitukseksi ja presidentiksi. Mannerheim on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa kartanoisssaan eri puolilla maailmaa. Tästä huolimatta hän on ollut esillä etenkin iltapäivälehtien otsikoissa lähes päivittäin.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.