Press "Enter" to skip to content

Uusimmat , Vierasmaa

Putin luuli Kiviniemeä venäläiseksi naiseksi

Vladimir Putin on luullut Kiviniemen hallituksen pääministeri Mari Kiviniemeä venäläiseksi naiseksi. Putinin tavatessaan Kiviniemellä oli yllään minihame ja korkeakorkoiset mokkanahkasaappaat.

Matalakantaisiin jokasäänkenkiin ja käsilaukkuun pukeutuneen Tarja Halosen Putin sen sijaan tunnisti suomalaiseksi naispoliitikoksi.

Kiviniemi ja Halonen kävivät Putinin juttusilla äskettäin Pietarissa, kun sinne alkoi päästä junalla.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.