Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Yhdysvallat terästäytyy liikalihavuuden vastaisessa sodassa

Yhdysvaltain terveyshallinto FDA ryhtyy rajuihin toimiin liikalihavuuden poistamiseksi. FDA:n uudet otteet ylipainon vastaisessa sodassa saattavat koskettaa jopa kolmannesta Yhdysvaltain kansalaisista.

Yhdysvaltain terveyshallinto Food and Drug Administration FDA terästäytyi voimakkaasti liikalihavuuden vastaisessa taistelussa tammikuun alussa, kun se antoi luvan koirien laihdutuspillerien myyntiin.

Ruokahalua vähentäviä laihdutuspillereitä on saatavilla eläinlääkärin määräyksestä. Päätös koskettaa suoraan lähes kolmasosaa Yhdysvaltain kansalaisista, sillä noin 30 % maan koiranomistajien koirista on ylipainoisia.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.