Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Kaikki on ehkä sittenkin koosta kiinni – Hallitus suosittelee 120-senttistä – Katso kuva!

Lapseton avopari sai perheenlisäystä heti kun oli hankkinut kapeamman sängyn. Maamme hallitus on jo ilmoittanut kiinnostuksestaan edistää syntyvyyttä samalla menetelmällä.

piirroskuvassa yhden hengen maattava sänky
Kuva: Clker-Free-Vector-Images/Pixabay

Aluksi kyseessä oli erehdys. Kolmekymppinen pariskunta joutui jättämään kotinsa vesivahingon vuoksi ja muuttamaan remontin ajaksi tuttavansa tyhjillään olleeseen asuntoon.

”Huonekalujen siirtelyä välttääkseni tilasin nettikaupasta evakkokämppään halvan ruokapöydän, tuolit ja parisängyn. Olin kuitenkin klikkannut väärää ruutua ja meille toimitettiin vain 120 senttiä leveä vuode”, pääkaupunkiseudulla asuva tuore perheenisä Joni Soinsuo sanoo.

Yllätys olikin melkoinen, kun jo muutaman uudessa sängyssä nukutun viikon jälkeen puolison kuukautiset jäivät pois.

”Kävin lääkärissä ja ihmettelin asiaa, mutta minulle kerrottiinkin, että olen raskaana”, Soinsuon tyttöystävä Petraleena Nuuksio kertoo.

Hallitus kiinnostui pariskunnan lisääntymismenetelmästä heti siitä kuultuaan. Asiaa tutkimaan on jo perustettu uusi leikkaus- ja lisääntymisasiain neuvottelukunta.

”Väestökadon ehkäisemiseksi kaikki keinot ovat tarpeen”, neuvottelukunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Jorma Penttilä (kok) toteaa.

Hän aikoo perehtyä aiheeseen henkilökohtaisesti jo tulevana viikonloppuna, jos töiltään ennättää.

”Ennakkokäsitykseni on, että lisääntymisinnostukseen vaikuttavat ainakin sängyn mitat, huoneen lämpötila ja käytettävissä olevien peittojen määrä.”

”Nähdäkseni hedelmöittyminen tapahtuu helpoimmin, jos pariskunnalla on käytössään vain yksi peitto. Ja jos sisälämpötila lasketaan 15 asteen tuntumaan, ihmiset hakeutuvat tiivisti toisiaan vasten lämmittelemään ja alkavat silloin tavallista herkemmin kosketella toisiaan.”

Hallitus aikoo pohtia sopivien lisääntymisolosuhteiden mahdollistamista lainsäädäntöteitse, kunhan Penttilä on ehtinyt tehdä konkreettisia havaintoja asiasta. Uutissirkus seuraa tilannetta tulevina tuhantena ja yhtenä yönä hetki hetkeltä tai jotain.

Teksti: Taru Mörkström, Satiiriämpäri 2024 -kilpailija

Tamä juttu on mukana Satiiriämpäri 2024 -kirjoituskilpailussamme. Voittaja valitaan tammikuun loppupuolella Facebook-tykkäysten, -jakojen ja kommenttien määrän perusteella. Osallistu sinäkin! Palkintona ilmaisia ämpäreitä! Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme tai lue ainakin kaikki #Satiiriämpäri2024-kisan jutut ja esitelmöi niistä ystävillesikin.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.