Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Äärioikeistopuolueen äärioikeistolaisuus yllätti kansan, median ja hallituksen

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan vain 79,9 prosenttia suomalaisista on ollut tietoisia äärioikeistopuolueen äärioikeistolaisuudesta.

eduskuntalo, edustalla muutama ihminen
Äärioikeistolaisuusepäily oli vähällä johtaa jopa eduskunnan kesätauon keskeyttämiseen.

Kaikkein yllättyneimpiä äärioikeistolaisuudesta ovat olleet hallituspuolueiden ministerit ja poliitiikan toimitusten esimiehet.

”Yhtään ei kyllä koskaan ole tullut mieleen, että äärioikeistolainen puolue voisi olla äärioikeistolainen tai rasistinen”, arvioi myös Uutissirkuksen kansalliskonservatiivisuuden ja maahanmuuttokritiikin erityisasiantuntija Uolevi Ahonen.

Pääministeri Petteri Orpo (kok) on samoilla linjoilla.

”Suomen hallituksessa ei ole äärioikeistolaista puoluetta, Suomen hallituksessa ei ole äärioikeistolaista puoluetta, Suomen hallituksessa ei ole äärioikeistolaista puoluetta”, hän kiteytti äskettäisellä Saksan-vierailullaan ja korosti, ettei Suomen hallituksessa ei ole äärioikeistolaista puoluetta.

Äärioikeistopuolueen äärioikeistolaisuudestaan ja rasistisuudestaan saama kritiikki on pahasti häirinnyt hallituksen työskentelyä sen ensimmäisinä viikkoina.

Uolevi Ahosen mukaan hallitukselle pitäisi nyt antaa työrauha, jotta se voisi parhaiten keskittyä tavoitteidensa toteuttamiseen eli köyhiltä leikkaamiseen ja maahanmuuttajien aseman vaikeuttamiseen.

“Erityisen tärkeää olisi nimittää viimeiset parikymmentä vuotta vahvistunutta äärioikeistolaisuutta hetkelliseksi kohuksi, jotta se voitaisiin unohtaa mahdollisimman pian.”

Jutussamme mainittu äärioikeistopuolue haluaisi nimensä julkisuuteen.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.