Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Solvaamaton keskustelu ja Qatarin vaatimus jalkapallon TV-katsojien olutkiellosta innostavat Satiiriämpäri-kisan yleisöä

Kissa-aiheisessa keskusteluryhmässä täysin vailla solvauksia lähes kahden tunnin ajan jatkunut keskustelu ja Qatarin ja Fifan neuvottelut olutkiellosta jalkapallon MM-kisojen TV-katsojille kamppailevat Satiiriämpäri-kirjoituskilpailumme kultamitalista. Kumpikin kärkijuttu on onnistunut keräämään reilusti yli tuhat Facebook-tykkäystä.

Äänestysaika jatkuu sunnuntaihin 29.1. asti.

metalliämpäri, jossa teksti Satiiriämpäri 2023
Kuva ei liity tapaukseen, sillä kilpailumme kolme ensimmäistä palkitaan uutuuttaan hohtavilla sinkkiämpäreillä.

Silvia Häntälän teksti Kissa-aiheisessa keskusteluryhmässä ei solvattu ketään lähes kahteen tuntiin löytyy täältä.

Matti Tervasalmen juttu Qatarin tiukka vaatimus: Fifa vie oluet myös MM-kisojen TV-katsojilta on täällä.

Kirjoituskilpailumme pronssimitalissa on kiinni Mikko Lievetsalo, joka osallistui otsikolla Mies yllättyi: ”En joutunutkaan vaihtamaan sukupuoltani asepalveluksen välttämiseksi”. Lievetsalon juttu täällä.

Lukijamme voivat äänestää Satiiriämpäri 2023 -voittajaa vielä reilun viikon ajan. Äänestysaika päättyy sunnuntaina 29.1.2023 kello 19.00. Äänestäminen tapahtuu antamalla jutulle Facebook-tykkäys tai -jako.

Kirjoituskilpailumme ykkönen saa perinteiseen tapaan yhden sinkkiämpärin, hopeamitalisti kaksi ämpäriä ja pronssimitalisti kolme. Suomme voittajille myös maassamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kieltäytyä ilmaisten ämpäreiden vastaanottamisesta.

Kaikki Satiiriämpäri 2023 -kilpailujutut löydät täältä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.