Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Mies pettyi: ”Venäjä ei päästänyt minua torille juhlimaan”

Kouvolalaismies loukkaantui vaikeasti, kun häntä estettiin juhlimasta Suomen jääkiekkokultaa Viipurin kauppatorilla.

Viipuri: Pyöreä torni
Kuva: Ninara/Flickr. Lisenssi CC BY 2.0

”Pikkumaiset tullimiehet rupesivat vaatimaan rajalla viisumia, vaikka selvästi näkivät, että tarkoitukseni oli vain mennä torille”, Kouvolasta Pietarin-junaan tänään aamupäivällä noussut Kerkko Talimäki sanoo.

Syvästi mielensä pahoittanut Talimäki oli varannut Viipurin pyöreän tornin ravintolasta ikkunapöydän ja tilannut valmiiksi kaksitoista pulloa shampanjaa. Matkaeväänään hänellä oli yksi salkullinen olutta. Lisäksi hänellä oli mukanaan puhallettava kahluuallas.

”Viipurin kauppatorilla ei tietääkseni ole suihkulähdettä, joten uimamahdollisuus täytyi järjestää itse.”

Talimäellä oli matkatavaroissaan myös erittäin kookas Suomen lippu.

”Sen aioin käydä nostamassa Viipurin linnan torniin heti shampanjat juotuani.”

Uutissirkus seuraa Kerkko Talimäen mitalijuhlintaa hetki hetkeltä seuraavat kaksi vuorokautta. Tällä hetkellä Talimäki täyttää kahluuallastaan Vainikkalan rautatieaseman laiturilla, jonne hänet kannettiin Allegro-junasta ennen kuin se ylitti Venäjän rajan.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.