Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Helsingin kasvisruokapäätös ruuhkautti kriisiavun

Ankara pelko lihansyöntiin perustuvan elämäntavan tulevaisuudesta leviää erityisesti kovaäänisten miesten keskuudessa.

lautasella omena, kurkku ja banaani
Suomen kovaäänisten miesten keskusliiton havainnekuvasta käy ilmi, millaiseksi maailma menee, jos liittoa ei kuunnella.

Helsingin kaupungin päätös siirtyä kasvisruokaan kaupungin järjestämissä tilaisuuksissa räjäytti välittömästi kriisiavun tarpeen. Suomen kovaäänisten miesten keskusliiton drive in -kriisiapukeskus on edelleen ruuhkainen.

“Varsinkin kahdeksan citymaastureille ja pick-upeille varattua ns. ohituskaistaa vetävät tuskallisen hitaasti”, liitosta kerrotaan.

Mitä avuntarvitsijoilla on mielen päällä?

“Nyt on avattu korkki pullosta, ja sisältö kuohuu kohta yli”, selittää länsisuomalainen Raimo.

“Seuraavaksi kielletään lihansyönti koko valtakunnassa, polttomoottoriautot, puulämmitteiset saunat, olut, karvanopat, metsien hakkaaminen, selluteollisuus, susien metsästys ja litiumkaivokset.”

“Tässä halveksitaan perusoikeuksia, oikeuttamme kieltää ilmastonmuutos”, komppaa itäsuomalainen Arska.

Facebookin suljetuissa ryhmissä operoiva terapiatiimi on yhtälailla ylityöllistetty.

“Helsingin kaupunkia ja Marinin hallitusta ryöpytetään niin ettei mitään rajaa”, huokaa viiden minuutin pituiselle ruokatunnille livahtanut terapeutti Maikki.

Mutta ei kai Marinin hallituksella ole Helsingin kaupungin tarjoilupäätöksien kanssa mitään tekemistä?

“Sitä olen tolkuttanut, mutta kohderyhmä pitää hallitusta syyllisenä kaikkeen itselleen epämieluisaan.”

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan eräs pohjoissuomalainen kuntosaliyrittäjä on liimannut nyrkkeilysäkkeihinsä kuvia Helsingin kaupungin vaakunoista. Tempaus on ruuhkauttanut salin lähimaakuntien liikenteen, koska säkeille on useiden tuntien jonot.

Teksti: Keijo Kettu, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
19.3.2021: Kasvispyttipannu oli vammauttaa miehen

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.