Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Keski-ikäinen mies kiinnostui lastenteatterista – Epäilee salaliittoa

Mies syventyi piakkoin ensi-iltansa saavan Uppo-Nalle -kesäteatteriesityksen kommentointiin niin tarmokkaasti, että ei ennättänyt viikkoon kirjoittaa ainuttakaan koronatutkijoita, Greta Thunbergiä tai maahanmuuttajia panettelevaa somepäivitystä.

Nalle, jolla nenäliina ja jonka sylissä rokotepiikki
Kuva: Myriams-Fotos / Pixabay

Mies epäileekin kyseessä olleen salaliiton, jossa lastennäytelmään sijoitetulla rokotuskohtauksella yritettiin vetää hänen huomionsa pois tärkeämmistä asioista.

”Samoin kävi muutamille ystävilleni. Hektisimpinä päivinä kirjoitimme someviestejä ja soittelimme puheluita kahdessa 12-tuntisessa vuorossa. Moneen päivään en ehtinyt edes ampumaharjoituksiin”, kertoo mies, joka haluaisi nimensä julkisuuteen.

Miehelle ja hänen läheisilleen annettiin tilanteen kestäessä ja annetaan yhä ensiapua useilla keskustelupalstoilla.

Suurelle yleisölle lähes tuntemattoman helsinkiläisen kesäteatterin lastennäytelmä saattaa saada miehen ponnistelujen vuoksi runsaasti lisää katsojia. On myös mahdollista, että näytelmästä palautteen vuoksi pois jätetyn rokotekohtauksen ympärille kehitetään oma esitys, kirja, elokuva ja videopeli.

Elina Karjalaisen (1927-2006) luoma Uppo-Nalle -satuhahmo on loppusointurunoja kirjoittava karhu, joka haaveilee Uponneen kansan lauluja -nimisen runokirjan kirjoittamisesta. Koska hän pelkää peipposia, hän olisi näytelmässä saanut pelkoaan vastaan rokotteen.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.