Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Asiantuntijan kehittämä pikatesti tunnistaa asiantuntijuuden viidessä minuutissa

Uutissirkuksen asiantuntijuusasiantuntija Uolevi Ahosen kehittämä antigeenitesti pystyy tunnistamaan asiantuntijuuden aitouden viidessä minuutissa jo muutaman virkkeen pituisesta näytteestä.

älypuhelin tytön kädessä
Testi onnistuu sekä ääneen lausutuista että kirjoitetuista sanoista.

”Testattavan nenänielusta otettu puhenäyte tai somepäivityksestä kopioitu tekstinpätkä sekoitetaan liemeen, joka sisältää sars-cov-2:n nukleoproteiinia tai piikkiproteiinia tunnistavia vasta-aineita”, Uolevi Ahonen kertoo.

”Nämä fluoresoivilla merkkiaineilla leimatut vasta-aineet sitoutuvat asiantuntijaan ja muodostavat näytteen ollessa negatiivinen häneen komplekseja, jotka purkautuvat taajaan toistuvana vakuutteluna ja yhä uusina somepäivityksinä, jotka aletaan kirjoittaa suuraakkosilla.”

Tulos saadaan noin viiden minuutin kuluttua: jos komplekseja ja suuraakkosin kirjoitettuja päivityksiä muodostuu, se osoittaa suurella varmuudella, että testattavalla ei ole minkäänlaista asiantuntijuutta korona-asioissa.

Ahosen mukaan on mahdollista, että testiä voitaisiin käyttää kaikenlaisten asiantuntijuustapauksten tunnistamiseen oli sitten kyse ilmastonmuutoksesta, tekoälystä, perennapenkin muokkauksesta, villasukan kantapäiden kudonnasta, kuntavaaleista tai Al-Holin leiristä.

”Mikäli somealustat ottavat testini käyttöön, siitä voi hyvinkin tulla Suomelle uusi Nokia, Mouhijärvi tai Häijää”, Ahonen arvioi.

Ainakin yksi oppositiopuolue vastustaa testien laajaa käyttöönottoa ja toinen on sitä mieltä, että on vain yksi asiantuntija eikä tule pitää muita asiantuntijoita.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.