Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Monoliitinlöytö kiehtoo Uutissirkuksen satiirikisan yleisöä

Yksityisasunnossa tapahtuneesta monoliitinlöydöstä kertova juttu on tällä hetkellä Satiiriämpäri-kilpailumme kärjessä. Äänestysaika jatkuu ensi sunnuntaihin asti.

kolhiintunut ämpäri
Satiiriämpäri-kisan voittaja saa itselleen uutuuttaan hohtavan sinkkiämpärin. Kuvan ämpäri ei liity tapaukseen.

Mikko Lievetsalon monoliittimestä kirjoittama teksti on kerännyt lähes kaksituhatta tykkäystä. Kirjoituskilpailumme hopeamitalissa on kiinni Aimo Junttura ikimetsädokumentin sisältämistä totuudellisista väitteistä kertovalla jutullaan, jolla on runsaat 1300 tykkäystä.

Kutkuttavin kamppailu on meneillään Ari Tahvosen ja Akseli Matinvirran välillä. Kumpikin osallistuja on kiinni pronssimitalissa tykkäysmäärällä 854.

Tahvosen juttu kertoo kolmivuotiaan Lukan kaverisynttärien siirtämisestä ja Matinvirran teksti iltapäivälehtien polttamisesta.

Lukijamme voivat osallistua Satiiriämpäri 2021 -äänestykseen ensi sunnuntaihin asti. Äänestäminen tapahtuu antamalla jutulle Facebook-tykkäys. Tykkäysnappulat löytyvät tavanomaiseen tapaan Uutissirkuksen nettisivulla julkaistujen juttujen lopusta.

Jos haluat äänestää, paina siis tykkää-nappulaa Uutissirkuksen julkaiseman jutun lopussa, ei Facebookin uutisvirrassa.

Voittaja valitaan sunnuntaihin 17.1. klo 19.00 mennessä annettujen tykkäysten perusteella. Kirjoituskilpailumme ykkönen saa perinteiseen tapaan yhden maksullisen sinkkiämpärin, hopeamitalisti kaksi maksullista ämpäriä ja pronssimitalisti kolme.

Lue kärkijutut:
21.12.2020: Jälleen uusi monoliitinlöytö – Nyt ensimmäistä kertaa yksityisasunnosta (1955 tykkäystä)
28.12.2020: Televisiodokumentti sisälsi totuudellisia väitteitä ikimetsistä – tuhannet loukkaantuivat vakavasti (1336 tykkäystä)
2.12.2020: Kolmevuotias Luka siirtää kaverisynttärinsä: ”Toivon, että ihmitet alkaitivat ajatella omilla aivoillaan”(854 tykkäystä)
18.11.2020: Iltapäivälehtiä poltettiin Helsingissä – onko Suomi nyt Ruotsin tiellä? (854 tykkäystä)

Kaikki Satiiriämpäri 2021 -kilpailujutut löydät täältä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.