Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Kolmevuotias Luka siirtää kaverisynttärinsä: ”Toivon, että ihmitet alkaitivat ajatella omilla aivoillaan”

Lukan oli tarkoitus juhlistaa pian 30 kuukautta kestänyttä päiväkotiuraansa ensi perjantaina. Nyt Luka on päättänyt siirtää juhlansa uudenvuodenaatolle. Hän kertoi asiasta päiväkotiryhmänsä aamupiirissä varhain tänä aamuna.

taapero on keikahtanut selälleen potkuautolla
Luka korostaa, että kaverisynttäreiden järjestäminen on perusoikeus.

”Tiillän mun juhlat 31.12. En tiillä niitä tikti, että olitin taipunut painottukten alla vaan tikti, ettei yttäväni joutuiti kältimään tiitä, että tulee mun juhliin”, Luka ilmoitti.

Luka ehti kutsua kaverisynttäreilleen kaksisataa ystäväänsä, jotka maksoivat mehut, sipsit ja jäätelöt hänen virolaisessa pankissa olevalle kaverisynttäritililleen.

”Kaikki taavat lahanta takaitin. Palataan uutenavuotena!”

Juhlat hän on suunnitellut erittäin turvallisiksi.

”Lautatet piletään omatta kätettä ja mehu on keltakäyttömukeitta, ja matki on kaikilla päättä.”

Luka sanoo harjoittavansa tahallista tottelemattomuutta, koska pitää perheensä nykylinjauksia huonona. Hänen mukaansa koronapaniikki on näytelmä, jota hänen vanhempansa näyttelevät huonosti.

”Toivon että ihmitet alkaitivat ajatella omilla aivoillaan, eivätkä nieliti titä kaikkea tuubaa mitä iti ja äiti tanovat.”

”Tää on mun pelutoikeut. Jot äiti ja iti tätä lajoittaa, niin ollaan Pohjoit-Koleatta”, Luka sanoo ja heittäytyy lattialle, jota alkaa takoa nyrkeillään.

Teksti: Ari Tahvonen, Satiiriämpäri 2021 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Uutissirkuksen Satiiriämpäri 2021 -kirjoituskilpailussa. Osallistu sinäkin ja voita ämpäri! Voittaja ratkeaa Facebook-tykkäysten perusteella. Lue toki kaikki kilpailujutut!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.