Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Kirjoita uutissatiiria ja voita ämpäri!

Oletko satiirisen sutkauttelun tai koomisen koikkelehtimisen mestari tai puulaakisarja? Nyt on tilaisuutesi! Satiiriämpäri 2021 -kilpailu on käynnissä!

kolhiintunut ämpäri
Satiiriämpäri-kisan voittaja saa itselleen uutuuttaan hohtavan sinkkiämpärin. Kuvan ämpäri ei liity tapaukseen.

Uutissirkus etsii vuoden satiirisinta nettitekstiä Satiiriämpäri-kilpailussaan. Voittajat ovat selvillä helmikuussa, ja he saavat palkinnoikseen maksullisia sinkkiämpäreitä.

Kaikille avoimeen kilpailuun odotamme aiemmin julkaisematonta uutissatiiria ajankohtaisista aiheista. Hauskaa tekstiä, joka kertoo nykyhetkessä ilmassa olevista aiheista uutismedian tyylillä siten, että lukijaa naurattaa.

Satiiriämpäri 2021 -kilpailu jatkuu 9.1.2021 asti.

Esiraadin valitsemat jutut julkaistaan Uutissirkuksessa saapumisjärjestyksessä. Voittajat ratkaistaan tekstien saamien Facebook-tykkäysten perusteella. Kilpailun ykkönen saa palkinnokseen yhden maksullisen sinkkiämpärin, kakkonen kaksi ämpäriä ja kolmannen sijan saavuttanut kolme. Voittajat julkistamme 4. helmikuuta 2021.

Halutessaan voittaja voi kieltäytyä ämpärin vastaanottamisesta taloudellisista, tuotannollisista tai ympäristöekologisista syistä.

Aloita kirjoittaminen jo tänään, koska huomenna ämpärit saattavat loppua koko maailmasta. Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.