Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Mies pettyi avoautoon

Etelähelsinkiläinen Hermanni Korholainen, 32, sai rajun päänsäryn, kun hän yritti käyttää avoautoaan heti kun lämpötila ylitti 14 astetta.

punainen avoauto kadun varressa, vierestä menee huppupäinen pyöräilijä
Ohikulkija ei lainannut Korholaiselle edes tuulipukuaan, vaikka näkikin miehen menneen lämmittelemään kaupan eteiseen.

Korholainen joutui viettämään koko sunnuntain kotonaan päänsäryn ja niskakivun vuoksi. Ensimmäiset oireet hän havaitsi jo lauantai-iltapäivällä runsaan seitsemän tunnin avoautoilun jälkeen.

”Kävin Porvoossa ja otin itsestäni selfienkin, koska näytin niin hyvältä auton ratissa”, Korholainen kertoo.

”Sitten tein 17 kierrosta Kaivopuiston rannassa.”

Hänen fysioterapeuttinsa mukaan kipujen syynä on ajoviima.

”Kyllä on vähän huijattu olo”, Korholainen toteaa ja näyttää autonsa ostokuittia.

”Myyjä ei sanonut mitään siitä, että pitäisi käyttää pipoa ja untuvatakkia tai ainakin hupullista tuulipukua, jos pitää rättikaton auki.”

Korholainen kehottaakin kaikkia avoautoilusta innostuneita hankkimaan kulkuneuvonsa postimyynnistä.

”Siinä on kuulemma se 14 päivän palautusoikeus.”

Korholaisen mukaan hallitus on määrätietoisesti salannut avoautoiluun liittyvät ongelmat. Hän ehdottaa, että valtio voisi pystyttää tärkeimpien väylien sivuille ja päälle pleksit, jotta viima ei häiritsisi hänen avoautoiluaan.

”Ja säätiedotuksissa pitäisi olla maininta siitä, jos avoautoilukeli on erittäin huono.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.