Press "Enter" to skip to content

Talous

Nelikymppinen Sami paljastaa: “Jäin täysin vaille tietoa uudesta kirjasta enkä muutenkaan ehtisi lukea sitä”

Sami, 39, ei ollut vielä viime torstaihin mennessä kuullutkaan, että suuri suomalainen kirjailija valmisteli suurta suomalaista näyttelijää käsittelevää teosta.

mies rientää sadetakki yllään kadulla
Kirjan julkistus tuli Samille täytenä yllätyksenä. Hän haluaa pysytellä sekä läheistensä että itsensä vuoksi tunnistamattomana.

Sami, sanot, että sinulla ei ollut pienintäkään havaintoa siitä, että koko kirja on ollut tekeillä?

”Missään ole nähnyt minkäänlaista vihjettä, että tämmöinen on ollut työn alla. Yhdessäkään Seiska-lehdessä ei ole ollut edes Kääk-juorua asiasta. Onhan kirjan kirjoittaja tosin jo jonkin aikaa ollut pois Uutisvuodosta, joten olisihan siitä pitänyt ymmärtää että jotain se on puuhailemassa.”

Miltä nyt tuntuu?

”On todella petetty olo. Tuntuu kuin elämältäni olisi viety pohja. Olen todella hämmentynyt ja yllättynyt myös siitä, että nykyään julkaistaan kirjoja vielä elossa olevista julkisuuden henkilöistä. Tämä on mielestäni täysin käsittämätöntä.”

Aiotko ostaa kirjan?

”En. Tuonkokoisen kirjan lukemiseen menee vähintään neljä vuotta aikaa tavalliselta työssäkäyvältä ihmiseltä. Eihän minulle jäisi enää yhtään vapaahetkeä uutissivustojen seuraamiseen ja sitten en kykenisi havaitsemaan mistä muusta olen jäänyt paitsi.”

Miksi luulet että teos on jäänyt sinulta huomaamatta?

”Nykyään tahdotaan pimittää asioita ja tuoda ne julki vasta kun kaikki on varmaa ja valmista. Kuulin juuri äsken, että kirja on jo tehty ja olen suuresti yllättynyt, että opus on jo painettu ja että sitä myös myydään! Ihmettelen suuresti onko sitä kukaan ehtinyt edes kaupasta vielä ostamaan. Varsinkin kun nykyään ei kauppojen valikoimiin saa nopeasti juuri mitään haluamaansa tuotetta.”

“Ja onko tuo kirja tosiaan olemassa? Katsoin heti Amazonista ja parista äänikirjapalvelustakin, enkä löytänyt sitä kummastakaan.”

Miten tästä eteenpäin?

”Lauantaina kävin ostamassa viinaa ja join itseni mukavaksi. Tänään on ollut hieman pehmeä olo, koska liukastuin eteisen lattialle jääneeseen tyhjään pulloon. Kunnes jälleen pystyn pitämään silmiä auki yli puoli minuuttia, alan kahlata valtamedian sivuja ja etsiä tietoa milloin tästä asiasta on kerrottu ensimmäisen kerran.”

Aiheesta muualla:
Todella vähän yhtään missään

Teksti: Pensio Näränen, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.