Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Uutissirkuksen lumityökarttasovellus helpottaa matkojen suunnittelua

Uutissirkuksen emoyhtiön Cheatingu Consultingin yhdeksän vuotta sitten julkistama lumityökartta on päivitetty nykyisen lumitilanteen mukaiseksi.

Cheatingu Consultingin lumityökartta kertoo yhdellä vilkaisulla, missä runsas lumentulo hidastaa liikkumista. Tällaiset alueet on merkitty karttaan valkoisella.

“Näppärä karttasovellus toimii jopa ilman sähköä tai mobiililaitetta, jos sen printtaa ja ottaa mukaansa”, iloitsee Uutissirkuksen start- ja shutup-asiantuntija Uolevi Ahonen.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.