Press "Enter" to skip to content

Talous

Vakuutusasiakas ymmärsi vakuutusehdon

Finanssialan viestintäosasto raportoi tapauksesta, jonka epäillään olevan maailmanhistorian ensimmäinen.

ruosteinen avonainen riippulukko ladon oven salvassa
Arkistokuvamme myyntivaraston perinteinen lukitusjärjestelmä ei liity tapaukseen.

Äetsäläisen miesoletetun, piikirvesverstaan osaomistajan, K. Soini Vitikaisen pelätään ymmärtäneen kaksi vakuutusehtoihin kirjoitettua virkettä. Tapauksen tekee täysin poikkeukselliseksi se, että Vitikaisen epäillään ymmärtäneen jopa niiden keskinäisen yhteyden.

Maailman finanssitaloja järisyttäneen uutisen mukaan Vitikainen on osannut tulkita oikein seuraavia ehtokohtia: “Korvausta voidaan vähentää tai se voidaan evätä kokonaan, mikäli vakuutuksenottaja on tahallisesti tai huolimattomuudesta, jota ei voida pitää vähäisenä, laiminlyönyt suojeluohjeen noudattamisen” sekä “huultamaton ovi on käyttölukon kohdalta suojattava rakoraudalla, ja lukossa tulee olla ääriasennossa liikkumaton telki”.

“Skandaali tuli esille, kun vakuutuksenottaja on rohjennut lähteä uhmaamaan vakuutusyhtiön päätöstä. Vakuutuksenottaja oli ilmoittanut murtovahingosta verstaallaan ja käytännön mukaisesti postitimme päätöksemme 25 % suojeluohjevähennyksellä kevennettynä. Vakuutuksenottaja ei tyytynyt päätökseen vaan toimitti kuvat murtokohteesta. Toisen valituskierroksen jälkeen lähdin itse käymään paikan päällä ja havaitsin tämän maailman mittapuulla harvinaisen poikkeuksen suojauksessa”, omaisuus- ja keskeytysvakuuttamisen underwriter Hellin Kuolpuna-Loimihäme kertoo itkien.

Vitikaisen tukena ehtojen tulkitsemisessa on ollut maan arvostetuimpia kryptologeja, kielenhuollon ja viestinnän asiantuntijoita sekä eri yliopistojen oikeustieteellisen tiedekunnan professoreita. Selvitysten seurauksena Vitikainen on täyden korvauksen varmistamiseksi hankkinut verstasrakennuksen parioviin rakorautana tunnetun metallikappaleen sekä takalukittuvan lukon.

“Inbound marketingia, B2B-funneleita ja nurturointia tulee tarkastella nyt uudessa scopessa. Big data -analyytikan avulla voimme tehdä modernimpaa service designia ja prospektoida aiempaa paremmin, jotta tällaista ei enää sattuisi”, selvittää vakuutusyhtiö Online Insurancen junior customer journey developer Chickpea Chowder.

K. Soini Vitikainen itse on joutunut melkoiseen pyöritykseen asian tultua julkiseksi. Vitikaista on kosiskeltu töihin useisiin vakuutusyhtiöihin, tiedealan aikakausilehtiin, korkeimpaan oikeuteen sekä parille eurooppalaiselle vähäpäästöisiin autoihin keskittyneelle valmistajalle.

satiiriämpäri 2019

“Kolmannen polven henkilöautoilijana viimeksi mainittu tuntuu kiinnostavimmalta. Tarkoitukseni olisi pyrkiä löytämään päästötestituloksista mahdollisia viestinnällisiä sudenkuoppia, joista autovalmistaja saattaisi joutua vaikeuksiin”, Vitikainen intoilee.

Teksti: Eljador Joenkytö, Satiiriämpäri 2019 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Satiiriämpäri 2019 -kirjoituskilpailussamme. Osallistu sinäkin!Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.