Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Testasimme 32 vaalilupausta Ruotsin vaaleista – lähes kaikki olivat vaarallisia

Kaikkein vaarallisimmiksi osoittautuivat ruotsidemokraattien vaalilupaukset. Jos vaalilupaukset olisivat myynnissä vähittäiskaupassa, myyjät velvoitettaisiin keräämään ne pois kuluttajilta.

karusellin asiakkaita Gröna Lundin huvipuistossa Tukholmassa.
Vaalilupauksiin luottaminen voi lievimmillään tuottaa saman kohtalon kuin Gröna Lundin huvipuiston karuselli: oksennusreaktion.

Esimerkiksi kaikki Uutissirkuksen testeihin valitsemat 17 ruotsidemokraattien vaalilupausta todettiin vaarallisiksi. Turvallisuuspuutteita testiryhmämme kuvailee räikeiksi.

“Joukosta löytyi esimerkiksi selkeitä jäämiä Zyklon B -hyönteismyrkystä. Jos äänestäjä hengittää tällaista vaalilupausta, pahin seuraus voi olla kuolema”, Uutissirkuksen kansalliskonservatiivisuus- ja fasismiasiantuntija Uolevi Ahonen sanoo.

“Jos äänestää, on itse vastuussa äänestämisensä seurauksista”, hän lisää. “Äänestäjä ei siis vaalien jälkeen ole uhri vaan pikemminkin kanssarikollinen.”

Ahonen toivoo, että ihmiset perehtyvät äänestämiensä puolueiden taustoihin ja tekevät äänestyspäätöksiä riskit tunnistaen. Viranomaisten tiedossa on tapauksia, joissa ulkomailla tehty äänestyspäätös sytyttänyt jopa maailmanpalon.

Ruotsin vaalitulos selvisi varhain tänä aamuna, mutta vaalivalvojaisiin osallistuneet ihmiset eivät. Suomalaismediasta saamiemme tietojen mukaan vaalien ainoa teema oli maahanmuutto.

Aiheen vierestä muualla:
Yle 10.9.2018: Tukes testasi 32 tuotetta halpaverkkokaupoista: Lähes kaikki lelut, sähkötarvikkeet, korut ja lastentarvikkeet olivat vaarallisia

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.