Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Ministerit kirjasivat näkemyksensä Venäjän vaikutuksesta Suomen sisä- ja ulkopolitiikkaan – Katso kuva!

Hallituksen keskeiset ministerit ovat keskustelleet Venäjän vaikutuksesta useita tunteja. He kokosivat tärkeimmät näkemyksensä yhden paperin mittaiseksi julkilausumaksi.

tyhjä a4-arkki
Uutissirkuksen kuvaaja onnistui taltioimaan ministereiden A4-arkille kokoamat ajatukset.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan myös suurin osa suomalaisista oppositiopoliitikoista yhtyy niihin ministereiden ajatuksiin, jotka on julkistettu tuoreessa paperissa. Julkilausumaa aiotaan käyttää apuna ensi kevään vaalikampanjoiden ja tulevan hallitusohjelman luonnostelussa.

Keskustelu Venäjän vaikutuksesta Suomeen on puhuttanut poliitikkoja ennätysmäisesti presidentti Sauli Niinistöä käsittelevän kirjan julistuksen jälkeen.

Lue Uutissirkuksesta myös:
7.6.2012: Poliitikko suhtautui realistisesti Venäjään

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.