Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Hiihtäjän ja kävelijän vaiettu kohtaaminen – “Ei tapahtunut mitään”

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan ulkoilureiteillä on sattunut kuluvana vuonna useita vastaavia tapauksia. Toistaiseksi sekä asianosaiset että media ovat vaienneet asiasta.

autio merenlahti, jonka jäällä näkyy yksi hiihtäjä ja kaksi kävelijää
Hiihtäjän ja kävelijöiden välinen etäisyys oli heidän kohdatessaan 27 metriä.

Nyt esille tullut kävelijän ja hiihtäjän kohtaaminen sattui Helsingin Vuosaaren lähettyvillä sunnuntaina, kun merelle päin hiihtänyt mies näki kaksi jalankulkijaa.

Kohtaamisen jälkeen hiihtäjä eteni kohti Kalliosaarta ja kävelijät palasivat Aurinkolahden kaupunginosaan. Hiihtäjän ja kävellen liikkuneen pariskunnan väliin jäi niukimmillaan vain 27 metrin etäisyys.

Jalankulkijoiden mukaan hiihtäjä ei sanonut heille mitään. Myös hiihtäjä vahvistaa asian.

“En avannut suutani”, jäällä sivakoinut Aki Alakurppio sanoo.

“Eivätkä vastaantulijat sanoneet minulle mitään. En nyt kylläkään kovin selvästi muista juuri tuota tilannetta. Tosin ei minulle koko talvena ole kukaan mitään sanonut paitsi kerran kotona kun vaimo ihmetteli, että taasko minä olen lähdössä hiihtämään, vaikka lupasin käydä kaupassa ja hoitaa pyykit koneeseen.”

Lue Uutissirkuksesta myös:
23.8.2017: Lenkkeilijä tervehti vastaantulijaa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.