Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

#Eimuakaan-kampanja löytää kannattajia

Imatralainen Impi Vihanen, 73, on kehottanut twittissään seuraajiaan kirjoittamaan #Eimuakaan, sikälimikäli heitäkään ei ole milloinkaan millään tavalla ahdisteltu.

Impi Vihasen mukaan hänen arkistoomme toimittamansa kotialbumikuva ei liity tapaukseen.

Kaksi viikkoa ensimmäisen twiitin julkaisemisen jälkeen kampanja lähti etenemään raivokkaasti, kun veteliläinen Tyyne Mätäsvaara, 59, liittyi siihen kaihoisalla #Eimuakaan-twiitillään.

Uutissirkuksen ihmissuhde-expertti ja tavanomaisten asioiden käsittelyn häikäilemätön guru, Uolevi Ahonen soitti kampanjan aloittajalle eilisiltana ja sai Impi Vihaselta asiaan liittyvän, närkästyneen kommentin:

“Pistin turhautuneen twiitin koska ei muakaan olla koskaan, ei koskaan kerta kaikkiaan ikinä milloinkaan häiritty eikä varsinkaan hiplailtu, vaikka aihettakin on melkein annettu!”

“Eikä siinä oo kerta kaikkiaan mitään järkeä että minä ja kaltaiseni istuu vaan himoissaan himoissaan!”

#Eimuakaan rullaa vauhdilla eteenpäin ja twiittien määrä saattaa hipoa millä hetkellä tahansa jo kolmea. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan ainakin viisi elokuva-alalla ja 12 eduskunnassa työskentelevää suomalaismiestä aikoo liittyä kampanjan tukijoukkoihin.

Teksti: Bob Huttunen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.