Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Radikalisoitui perussuomalaisissa – sulloutui auton peräkonttiin

Suurelle yleisölle jokseenkin tuntemattoman miehen epäillään kannattaneen hallitusta pääministerin virka-asunnon pihamaalta liikkeelle lähteneen auton tavaratilassa.

Hallitus sai kannatusta kesäkuisena sunnuntaipäivänä Kesärannassa.

Mies oli sulloutunut tavaratilaan ilmeisesti juuri kannatusta osoittaakseen. Saamiemme tietojen mukaan takakontissa oli hänen lisäkseen ainakin tunkki, vararengas, varoituskolmio, tuulilasinpesunestekanisteri sekä suuri määrä koirankarvoja.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) arvioi, ettei ole tapansa mukaan tietoinen hallituksen kannattajan liikkeistä sen jälkeen kun tämä oli poistunut virka-asunnon ovesta.

Hallituksen kannattajan tekoon lienee johtanut hänen radikalisoitumisensa perussuomalaisen puolueen puoluekokouksessa.

Ajoneuvon tiekäyttöä koskevan asetuksen mukaan hallituksen kannattaminen on sallittua vain auton istuma- tai seisomapaikoilla, jotka täyttävät niitä koskevat vaatimukset. Kuorma- ja pakettiauton tavaratilassa hallituksen kannattaminen on kuitenkin säälittävissä tapauksissa mahdollista edellyttäen, että se voi tapahtua turvallisesti.

Uutissirkus seuraa hallituksen kannattamisen kehittymistä hetki hetkeltä, joten viimeistään huomenna julkaisemme jutun otsikolla “Nyt puhuu hallituksen kannattajaa takakontissaan kyydinneen auton kuljettaja”.

Lue Uutissirkuksesta myös:
16.8.2017: Hallituspuolue löysi kannattajan

Aiheesta muualla:
Finlex 4.12.1992: Asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä, 43 §Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.