Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Hallituspuolue löysi kannattajan

Päähallituspuolue Sininen tulevaisuus on löytänyt yhden kannattajan. Hänet havaittiin lämpökameran avulla myöhään tiistai-iltapäivänä Helsingin Narinkkatorilta.

Nostolava kerrostalon ylimmäisen kerroksen ikkunan vieressä
Uusi kannattaja löytyi Helsingin Narinkkatorilta. Puolue etsii sopivia verokapinallisia myös ikkunansuukyselyjen avulla, koska sää on viime aikoina suosinut ikkunoiden pitämistä auki tai ainakin raollaan.

Kannattaja ei ole vielä osannut kertoa, kannattaako hän myöhemmin rekisteröitävää puoluetta muuten vain vai aikooko myös täyttää kannattajakortin. Kannattajan mukaan hänet houkutteli paikalle halu vaikuttaa kesäkuussa perussuomalaisista irtaantuneen ryhmän englanninkieliseen nimeen.

“Sininen tulevaisuus aiheuttaa hämmennystä ulkomailla, sillä englanniksi käännettynä puolueen nimi olisi Blue Future, mikä tarkoittaa sekä sinistä että alakuloista tulevaisuutta”, nimettömänä pysyttelevä kannattaja arvioi.  

Uutissirkuksen saaman tiedon mukaan nimitoimikunnan kokouksissa on soinut taustalla Roy Orbisonin Lonely and Blue -albumi, mikä kuvastaa uuden eduskuntaryhmän fiiliksiä osuvasti.

Uutissirkuksen rasismi-, kiertely- ja kaarteluasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi, että uuden puolueen synnytys etenee hiukan eri tahtia kuin muilla puolueilla.

“Sinisellä tulevaisuudella ensin oli ryhmä ihmisiä, jotka sitten alkoivat miettiä, että miten rykäistään itsestämme kansanliike ja mistä löytyy kohderyhmä. Jossain on kesän aikana salaa muhinut kenenkään huomaamatta keskiluokan verokapina, joten porukan kannattaa ottaa tämä unohdettu kansanosa suojiinsa, kun muut puolueet eivät ole huomanneet sitä tehdä”, Ahonen kiteyttää.

“Nimivalinnan perusteena lienee ollut se, että muut värit piti sivuuttaa. Vihreä oli jo varattu, punainen ei puhutellut, saati valkoinen menneisyys tai tulevaisuus, mustia tai ruskeita ei kyetty olemaan, keltainen ei kelvannut eikä vaaleanpunaisiksikaan muututa.”

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Aiheesta muualla:

HS 15.8.2017: Sininen tulevaisuus ei synny helposti – kannattajakorttien keräys takkuaa ja uskottavaa omaa linjaa on vaikea löytää
HS 15.8.2017: Sininen tulevaisuus on “äärikeskustalainen”, Jussi Niinistö sanoi
US 10.8.2017: Simon Elo – Sininen tulevaisuus on keskiluokan verokapina
ESS 19.6.2017: Sininen tulevaisuus -puolueelle kävi köpelösti: joku varasi verkko-osoitteetTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.