Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Kauppa myi miehelle lähes tuoretta maitoa

Kauppias ei osaa selittää, miten luomumaitotölkki joutui myyntiin vain kaksi päivää meijeriltä lähtönsä jälkeen. Tapaus sattui alkuviikosta Itä-Helsingissä. Maidon ostanut mies havaitsi tapahtuneen vasta kotonaan.

“Kun avasin tölkin ja join lasillisen, huomioni kiinnittyi heti maidon hajuun ja makuun. Se poikkesi selvästi tavallisesta”, mies kuvailee.

Maitotölkki ehti kauppaan useita päiviä ennen viimeistä myyntipäiväänsä.
Maitotölkki ehti kauppaan useita päiviä ennen viimeistä myyntipäiväänsä.

Luomumaitotölkin päiväyksistä käy ilmi, että se on lähtenyt Riihimäen meijeriltä 30. elokuuta. Mies soitti välittömästi kauppaan, joka ryhtyi ripeisiin toimiin. Kauppiaan mukaan tuoretta maitoa pääsi myyntiin vain kolme litraa.

“Muut tölkit ehdimme kerätä pois hyllystä. Pidämme niitä takahuoneessa ainakin kaksi päivää ennen kuin päästämme ne takaisin myyntiin”, marketpäällikkö Petripetteri Koskinen sanoo.

Yleensä luomumaitoerät katoavat vähintään neljäksi päiväksi heti meijeriltä lähtönsä jälkeen. Kauppa on tähän asti pyrkinyt palvelemaan asiakasta siten, että hän saisi maitonsa aikaisintaan kolme vuorokautta ennen sen viimeistä myyntipäivää.

Elintarvikeviraston mukaan tuoreen maidon juominen ei aiheuta terveydelle vaaraa, mutta tuotteen maku saattaa yllättää tottumattoman kuluttajan.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.