Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Mies kokosi vaatekaapin yksinään

Hyvinkääläinen insinööri Bo Garde sai myöhään tiistaina kootuksi Ikean vaatekaapin täysin vailla ulkopuolista apua. Kokoaminen vaati lähes 11 kuukauden päivittäisen harjoittelun.

neljä kuusiokoloavainta miehen kämmenellä
Bo Garde sai huonekalujen kokoamistaidon hyppysiinsä kuukausien ahkeran harjoittelun tuloksena.

”Eihän sitä heti uskaltanut ottaa tuollaista haastetta vastaan”, Bo kertoo silmin nähden innostuneena.

Bon vaimo Sirkka oli jo pitkään haaveillut kaksiosaisesta makuuhuoneen vaatekaapista. Alkuvuodesta Sirkka kertoi iloisena bonganneensa unelmiensa kaapin netistä ja halusi heti näyttää löytöään. Sirkan haettua unelmakaapin tiedot puhelimensa näytölle Bo menetti puhekykynsä kolmeksi vuorokaudeksi ja lisäksi hänen vasemmasta kädestään meni tunto.

Bo yritti ehdottaa Sirkalle toista ratkaisua, mutta Sirkka piti päänsä. Bo päätti aloittaa jostain pienestä ja hankki pöytäpeilin, jossa oli neljä osaa. Viikon tauottoman aherruksen jälkeen peili seisoi käyttövalmiina pöydällä.

”Se onnistumisen tunne auttoi minua siirtymään rohkeasti yhä vaikeampiin projekteihin”, Bo muistelee.

Kymmenen kuukauden ahkeran harjoittelun jälkeen Bo oli valmis kohtaamaan kaikkien aikojen suurimman hasteensa. Bo ja Sirkka kasasivat keräilykärryhin kaksitoista erillistä pahvilaatikkoa Vantaan Ikean noutovaraston hyllyiltä.

”Miehelleni meinasi tulla ripuli jo siinä keräilyvaiheessa, kun ei tahtonut löytyä kaikkia tarvittavia pahvilaatikoita”, Sirkka toteaa taustalta.

”Kotona laatikot purettiin olo- ja makuuhuoneen lattioille. Onneksi viimeisestä laatikosta löytyi 37-sivuinen kokoamisohje. Ruuveja muttereita oli melkein ämpärillinen”, Bo jatkaa.

Nyt kuukauden mittainen projekti on päätepisteessään. Bo ja Sirkka nauttivat kylmää samppanjaa istuen sängyllään ja ihaillen Bon kokoamaa kaappia.

”Kyllähän tuo Sirkka on minua kehunut ja varmasti näkee minut nykyään ihan uusin silmin”, kertoo Bo.

Bo arvioi, että hän ei enää tulevaisuudessa lupaudu moisiin urakoihin, mutta hänen vaimonsa on haastattelun edetessä jo ehtinyt uppoutua keittiö- ja kylpyhuonekalusteita ja märkätilojen tee-se-itse remonttiohjeita esitteleviin nettisivuihin.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.