Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Paul McCartneyn kampanja herättää intoa Afrikassa

Paul McCartneyn käynnistämään “Lihaton maanantai” -kampanjaan on liittynyt mukaan jo yli sata miljoonaa afrikkalaista. Monet heistä eivät syö lihaa muinakaan viikonpäivinä.

Kampanja on joissakin Afrikan valtioissa omaksuttu niin syvällisesti, että osa niiden asukkaista on luopunut lihan lisäksi kalasta, kasviksista ja veden juonnista. Mikäli muidenkin mantereiden asukkaat innostuvat asiasta samaan tapaan, ilmastonmuutos pysähtyy kokonaan ja maapallon kehityskin saa täysin uuden suunnan.

Paul McCartney perustelee lihansyönnin vähentämistä ilmastotekona. YK:n mukaan karjatalous tuottaa lähes kaksikymmentä prosenttia maailman hiilidioksidipäästöistä. Lisäksi lehmät päästävät ilmaan runsaasti metaania.

“Yksi lihaton päivä viikossa on merkityksellinen muutos, johon jokainen pystyy”, McCartney totesi vastikään kampanjan julkistamistilaisuudessa.

Paul McCartney tunnetaan entisenä Beatles-muusikkona, joka mielellään lentelee ympäri maailmaa käynnistämässä eri asioihin liittyviä kampanjoita.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.