Press "Enter" to skip to content

Talous

Lääkäriyritykset tyrmäävät Helsingin kapitalismi-innon

Lääkäriyritykset suhtautuvat kielteisesti kapitalismiin. Niiden mukaan Helsinki tekee väärin, jos se toteuttaa terveyspalvelunsa mahdollisimman edullisesti.

Vuokralääkäriyritysten johto on tyrmistynyt Helsingin terveyslautakunnan aikeisiin vähentää vuokralääkärien käyttöä siksi, että työn saa ostetuksi omalta henkilökunnalta halvemmalla. Yritysten mukaan Helsingin pitäisi käyttää heidän myymiään palveluja, koska Helsingin pitäisi käyttää heidän myymiään palveluja.

Mediverkko- ja Medone-lääkäriyritysten toimitusjohtajat tuntevat Helsingin talouden paremmin kuin Helsingin päättäjät. Johtajien mukaan vuokralääkärien käyttö ei tule kalliimmaksi kuin työn teettäminen kaupunkien virkalääkäreillä.

Johtajien mukaan Helsinki ostaa heidän yrityksiltään niin vähän keikkalääkäreitä, että olisi väärin alkaa toteuttaa kapitalismia juuri tässä asiassa.

Helsingin lisäksi myös Espoo ja Vantaa ovat vähentäneet keikkalääkäreitään. Espoo ja Vantaa ostavat kuitenkin edelleen koko terveyskeskuspäivystystoimintansa yrityksiltä.

Espoo ja Vantaa sijaitsevat niin kaukana Helsingin keskustasta, että kuntiin on vaikeaa saada pysyviä kuukausipalkkaisia lääkäreitä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.