Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Nyhtökossusta joulun hittituote

Alko lanseeraa joulun alla myymälöihinsä uuden Nyhtökossuksi nimetyn virkistysjuoman. Nyhtökossun myynnistä odotetaan vilkasta sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi.

etyylialkoholipullo, 96%
Arkistokuvamme tuote ei liity tapaukseen, vaikka se saatetaankin korvata Nyhtökossulla jo ensi vuoden Linnanjuhlien boolin raaka-aineena.

Nyhtökossun valmistukseen käytetään vain luomutuotteita, kuten luomukauraa, sianpääsylttyä, sorkkauutetta, kärpäsiä, suovettä, parisataa kiloa luomustabilointiaineita ja e-alkuisia luomulisäaineita. Valmistusprosessin aikana materiaali keitetään, paistetaan, kaulitaan, käännetään, hiotaan, karstataan, tislataan ja lopuksi tungetaan pulloihin.

Lopputuote on paikoitellen lähes kirkasta, kun sitä katsoo auringonvaloa vasten silmät siristäen. Nesteessä lilluvat hiput tuovat kivaa väriskaalaa talven keskelle.

Härkiksen ja nyhtökauran tavoin tästä maukkaasta ja terveellisestä tuotteesta saattaa tulla vientimme piristysruiske.

Nyhtökossun alkoholipitoisuus on 1,45 prosenttia, joten se kilpailee vahvasti sekä alkuperäisen Koskenkorvan että Vana Tallinn -liköörin kanssa.

Pyysimme Aurajoen varrella lepäillyttä turkulaista asiantuntijajoukkoa testaamaan nyhtökossua. Seikkaperäisin analyysi saatiin henkilöltä, joka kertoi nimekseen Arska Vaan.

“Ihan menettelevää huttua tästä saa, kun tirvaisee mukaan kunnon tujauksen ehtaa kosanderia”, Arska Vaan kehaisee.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.