Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Marketista löytyi kypsä mandariini

Mandariinin havaitsi ensimmäisenä kirjanpitäjä Sinikka Kuusela, joka oli mennyt tavanomaiseen tapaansa töiden jälkeen uusmaalaiseen markettiin ostamaan perheelleen ruokaa.

Koska Kouvolan raviradan takaa tavoittamamme viikkoa aiemmin hylätty kekrikurpitsakin oli haljeta kriisitietoisuudesta, arvioimme tutkimuksemme virhemarginaaliksi euron suuntaan tai toiseen, jos raha seuraa potilasta.
Mandariinin väri oli Sinikka Kuuselan mukaan niin lähellä kurpitsaa, että heikompinäköinen olisi saattanut erehtyä.

Jo kauempaa Kuusela oli kiinnittänyt huomiota hedelmäosaston hyllystä pilkottaneeseen oranssiin väriin. Ja kyllä, kekrikurpitsain lähettyvillä oli ollut mandariinilaatikko, jonka päällimmäisinä hedelminä loisti kolme kauniin kypsää mandariinia.

”Ne erottuivat melkoisen selkeästi niistä alla olleista normaaleista muista vihreistä mandariineista. Ilmeisesti laatikko oli tuotu juuri esille, koska nämä kypsät hedelmät olivat vielä jäljellä”, Sinikka Kuusela kertoo.

”Kassajonossa myös edessäni ollut asiakas kiinnitti huomiota ostoskärryni mandariineihin ja kysyi, että mistä tuollaisia löytyi. Kerroin ottaneeni laatikosta viimeiset tämän väriset yksilöt, eli ei kannattaisi lähteä uudelle kierrokselle hedelmäosastolle.”

”Kassalla mandariineista tuli hieman ongelmia, kun kassaneiti alkoi väittää, että olin painanut punnitessa väärää numeroa. Kassaneiti sanoi, että punnituslapussa lukee mandariineja, mutta eivät nämä ole mandariineja. Heillä ei ole koskaan kuulemma ollut myynnissä sen värisiä mandariineja.”

Kuuselan mukaan kassaneiti kävi pussin kanssa kiertelemässä hedelmäosastolla, mutta ei löytänyt parempaakaan nimikettä oransseille hedelmille, “kun eivät oikein oransseilta paprikoiltakaan näyttäneet eivätkä kokonsa puolesta vaikuttaneet kurpitsoiltakaan”.

”Kotona lapsetkin hämmentyivät, kun eivät olleet milloinkaan aiemmin nähneet moisia, kuoret irtosivat helposti ja maku oli taivaallinen”, Sinikka Kuusela jatkaa.

Uutissirkuksen tiedusteltua asiaa suoraan marketista selvisi, että yksi hevi-osaston myyjistä oli palannut juuri lomalta Espanjasta, jossa viljellään myös mandariinilajikkeita.

“Hän oli tuonut näitä kypsiä hedelmiä taukoeväikseen, mutta unohtanut muutaman kiireessään myymälän mandariinilaatikon päälle. Painotan ja tähdennän ja vakuutan, että edustamani kauppaketju sanoutuu täysin irti tämän yksittäisen myyjän teosta ja että vastaava ei tule toistumaan”, marketpäällikkö Pauli Mäki sanoo.

Teosta vastuussa ollut myyjä on jo ehtinyt irtisanoutua, koska hänet palkattiin kilpailevaan ketjuun hedelmien ja vihannesten sisäänostajaksi.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.