Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Länsimetro noussee Espoon tärkeimmäksi turistikohteeksi

Mikäli Länsimetro onnistuu hyödyntämään barcelonalaisen Sagrada Familia -kirkkotyömaan laatujärjestelmää, se voidaan rahoittaa kokonaan matkailijoiden luomilla rahavirroilla.

Sagrada Familia Barcelonassa
Sagrada Familia on vielä reilun sadan vuoden jälkeen hieman kesken, joskin sen alla kulkeva metrolinja on jo käytössä.

Turistikohteeksi pääseminen vaatii optimistisimpien arvioiden mukaan rakennustöiden jatkamista vähintään sadan vuoden ajan.

“Meillä on kaikki mahdollisuudet saavuttaa tämä tavoite”, Länsimetron hallituksen nimettömänä pysyttelevä jäsen arvioi.

“Ehdotan seuraavassa kokouksessamme, että menisimme koko hallituksen voimin Barcelonaan mahdollisimman pian hankkimaan lisätietoja.”

Sagrada Familian kirkkorakennus houkuttelee uumeniinsa noin kolme miljoonaa matkailijaa vuodessa. Kirkko on Antonio Gaudin käsialaa. Pelkkä suunnittelu vei arkkitehdilta 40 vuotta. Kirkon rakennustyöt alkoivat vuonna 1882 ja jatkuvat yhä. Gaudi itse muutti suunnittelun kestäessä käytännössä asumaan kirkossa sijainneeseen työpajaansa.

“Samaan tapaan meillä on harkinnassa, että joku hallituksemme jäsenistä muuttaisi keskeneräiseen metroluolastoon ja eläisi siellä.”

Metrorata Ruoholahdesta Espoon Matinkylään piti alkuperäisten suunnitelmien mukaan avata viime elokuussa, muuttuneiden suunnitelmien mukaan ensi tammikuussa ja vielä tuntemattomien suunnitelmien mukaan tuntemattomana ajankohtana joskus tulevaisuudessa.

Länsimetron viivästyminen on vahvistanut keski-ikäisten suomalaismiesten itsetuntoa niin paljon, että monet heistä ovat ryhtyneet spontaanisti keskustelemaan bussipysäkillä. Eniten itsetunto on vahvistunut lauttasaarelaisella Seppo Peltosella, 48, joka on käynyt viime kesästä lähtien joka aamu pysäkillä toistamassa työmatkalaisille virkkeen ‘mitäs minä sanoin’, vaikkei koskaan itse matkustakaan bussilla.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.