Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Maahanmuuttaja antoi suomalaisjuopolle rahaa

Maahanmuuttajataustainen mies on antanut suomalaissyntyiselle juopolle rahaa. Tikkurilan asemalla ohikulkijoilta kolikoita kysellyt juoppo sai maahanmuuttajalta kaksi euroa. Tapaus on aiheuttanut laajan kiistan ainakin yhdessä Facebookin maahanmuuttajavihamielisessä ryhmässä.

“Osa jäsenistämme on kommentoinut, että tapahtuneessa ei olisi mitään väärää”, ryhmän pääorganisaattori ja tiedottaja Petteri Suomalainen toteaa. “Tätä ei mielestäni missään olosuhteissa voi hyväksyä. Suomi kuuluu suomalaisille. Kiitos 1939 – 1944!”

Hampuusi tyytyväinen kohteluunsa

“Sanoin junaa odottaneelle somalimiehelle, että olin juuri vapautunut vankilasta, viettänyt ensimmäisen yöni putkassa ja että tarvitsin kaksi ja puoli euroa päästäkseni Saunakallioon äitini luokse”, korsolaisesta pubista iltapäivällä tavoitettu suomalaisjuoppo toteaa.

“Kolikon saatuani kiitin ja menin ostamaan lisää keskiolutta, koska muovikassissani oli enää neljä pullollista. Aion jatkaa pummaamistani Tikkurilan asemalla myös huomenna.”

Uusi viharyhmä perusteilla

Petteri Suomalainen on antanut kritisoimilleen viharyhmänsä jäsenille maanantai-iltaan asti eroaikaa. Hän aikoo myös perustaa uuden ryhmän, joka vihaa maahanmuuttajataustaisilta henkilöiltä rahaa vastaanottavia juoppoja.

Facebook on maailmalla suosioon noussut nettisivusto, jota useimmiten käyttävät 20 – 40 -vuotiaat yksin elävät miehet työnantajansa maksamalla työajalla.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.