Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Rintojen hinnat romahtivat

Pudonnut kysyntä on roamuttanut rintojen hinnat vuosikymmenen alimpaan tasoonsa. Ainakin yksi kööpenhaminalainen sairaala on jo pudottanut rintojensuurennusleikkaustensa hinnan noin 32 000 Tanskan kruunusta 29 000 Tanskan kruunuun. Todennäköistä on, että koko rintaimplanttiklusteri seuraa perässä.

Rintaleikkausten kysyntä putosi selvästi viime elokuussa ja sama suunta jatkui koko syksyn. Hinnan suhteellinen muutos on todellisuudessa kymmentä prosenttia suurempi, koska Tanskan valuutta on samanaikaisesti heikentynyt euroon nähden.

“Tämä antaa erinomaisen tilaisuuden pitkällä aikajänteellä toimivalle euroon sitoutuneelle sijoittajalle”, toteaa konsultti- ja sijoitusyhtiö Cheatingu Consultingin pääanalyytikko Jere Mäntynen.

“Olen syksystä alkaen siirtänyt salkkuni painopistettä voimakkaasti tähän suuntaan. Toki rinnat ovat aina kiinnostaneet minua muutenkin kuin sijoitusmielessä”, Mäntynen korostaa.

Mäntynen painottaa, että hän ajaa kolmen kilometrin työmatkansa kookkaalla citymaasturilla ja että kesäisin hän moottoripyöräilee useita kertoja viikossa, jotta kaikki varmasti oivaltaisivat hänen heteroseksuaalisuutensa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.