Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Demarien varapuheenjohtaja kannattaa sosialismia

SDP:n varapuheenjohtaja Maria Guzenina-Richardson (ent. Stieren, ent. Lindell) kannattaa sosialismia. Hänen vasemmistolainen mielipiteensä saattaa kriisiyttää koko puolueen.

Guzenina-Richardsonin mukaan osa kriisiyritysten palkoista pitäisi kustantaa valtion varoista. Tällöin palkkakuluja saataisiin alas ja samalla työntekijät saisivat pitää työpaikkansa.

“Jos valtio tukisi vakavissa vaikeuksissa olevaa yritystä esimerkiksi maksamalla neljänneksen sen työntekijöiden kuukausipalkasta, ja jos sillä estettäisiin työttömyyttä, tämä ei aiheuttaisi merkittäviä lisäkustannuksia valtiolle”, Guzenina-Richardson sanoo.

Demarit kriisissä

Uutissirkuksen saamien titeojen mukaan Guzenina-Richardsonin ehdotus on kriisiyttänyt sosialidemokraattisen puolueen. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta 1980-luvun jälkeen, kun puolueen johtohenkilö on esittänyt sosialismiin viittaavia mielipiteitä.

Maria Guzenina-Richardson on Espoon kaupunginvaltuutettu, sosiaalilautakunnan puheenjohtaja ja kansanedustaja. Hän on työskennellyt aiemmin MTV-musiikkikanavan juontajana ja hänet valittaneen europarlamentaarikoksi heti kun se on mahdollista.

Lue lisää sosialismin kannatuksesta Suomessa ja maailmallaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.